Stress | Burn-Out Begeleiding voor Organisaties

Individuele coaching

Individuele coaching bij stress en burn-out aan organisaties is mogelijk, dit zowel in het bedrijf als op externe locatie om de privacy zoveel mogelijk te respecteren en te waarborgen. Klik hieronder voor meer informatie.

Opgelet: individuele coaching wordt enkel aangeboden als onderdeel van een bredere organisatieopdracht.

Individuele stress- en burn-out begeleiding

Workshops

Hier vind je geen traditionele preventieve burn-out trainingen aan de hand van powerpoint presentaties. Wil je echt een duurzaam verschil maken voor de mensen in je organisatie, kies dan samen met mij uit het à la carte aanbod en stel zelf je eigen interactieve, duurzame workshop samen op basis van de beschikbare tijd, noden en budget. Klik hieronder voor een overzicht van het aanbod.

Opgelet: workshops worden enkel aangeboden als onderdeel van een bredere organisatieopdracht.

Workshops

Organisatiescan

Wil je een workshop voor je organisatie die écht afgestemd is op de noden, dan doen wij een organisatie brede scan op basis van individuele gesprekken (bij voorkeur worden minstens 20 mensen doorheen alle lagen en afdelingen in de organisatie bevraagd). Na de scan krijgt u van ons een vrijblijvend voorstel dat ook weer verder à la carte kan bijgestuurd worden.

Trainingen

Natuurcoaching werkvormen in de praktijk voor coaches en andere begeleidingsprofessionals, die de natuur als co-coach willen inschakelen bij stress en burn-out.

Thema-training Natuurcoaching bij Stress en Burn-Out

Andere business dienstverlening

Ben je op zoek naar een freelance gamechanger op vlak van procesbeheer en project(bege)leiding, die bovendien oog heeft voor waardecreatie en de gezondheid van alle betrokkenen in een opdracht?

Ontdek hier onze Business website voor andere dienstverlening aan organisaties