Over mij

Ik ben ervan overtuigd dat ik een verschil kan maken voor mensen én bedrijven, door ze te ondersteunen met een positieve, analyse-gebaseerde, no-nonsense DOE aanpak zodat ze met vernieuwde energie hun (eigen) processen (opnieuw) levendig kunnen maken.

Ik geloof niet in een job voor het leven, wel in een leven vol energiegevende en flexibele rollen die op mijn lijf geschreven zijn.

Klik op onderstaande rollen als je er meer over wil weten:

Erkend Burn-Out Coach

Erkend Burn-Out Coach

Als Erkend Stress- en Burn-Out Coach en bestuurder van vzw VESB (Vereniging van Erkende Stress- en Burn-Out coaches) begeleid ik jou naar anders en gezonder in het leven staan vanuit eigen authentieke kracht en zingeving. Als voormalig manager Projecten & Innovatie in een grote organisatie met meer dan 6000 medewerkers in de zorgsector en in mijn huidige rol als freelance manager, blijf ik bewust van dichtbij voeling houden met organisatiestructuren, operationele werkdruk en verschillende persoonlijkheden en verwachtingen binnen werkrelaties. Ik begrijp je context en realiteit en werk niet vanuit een zuiver theoretisch kader.
Senior Process & (Crisis) Project manager

Senior Process & (Crisis) Project manager

Als senior process en project manager kies ik bewust voor actieve inschakeling in crisis projecten die om een korte termijn deblokkering vragen. Met het eigen ontwikkelde ZUCHT model luister ik naar de betrokken mensen in het project en hun potentiële frustraties, zodat er sneller ruimte gemaakt kan worden voor een doorstart. Als voormalig Manager Projecten & Innovatie in een grote organisatie in de zorgsector en momenteel actief als freelance gamechanger binnen het Re-Connect.expert netwerk, blijf ik praktijkgericht aan de slag met senior (crisis) project management, project portfolio management én projectbegeleiding voor junior en senior project managers.

Business Design Thinker

Business Design Thinker

Als design thinker ondersteun ik bedrijven om knelpunten in vastgelopen processen (zowel menselijke interactie processen in samenwerking als operationele bedrijfsprocessen) en belemmerende patronen en overtuigingen op te sporen en ze om te vormen tot een vernieuwend en efficiënt  proces dat bij de huidige (mogelijks veranderende) context, individuele én bedrijfsnoden past.

Gecertificeerd Natuurcoach

Gecertificeerd Natuurcoach

Als gecertificeerd Natuurcoach en bestuurder van vzw Open Huis Natuurcoaching zet ik de natuur in bij burn-out coaching trajecten zodat mensen in een minder prikkelende omgeving kunnen werken aan hun ontwikkeling. Vanuit het werken met de natuur krijgt je oerbrein de rust waar het om vraagt en als kers op de taart krijg je een eerlijke en eenvoudige spiegel zonder oordeel. De natuur is mijn favoriete co-coach in de strijd tegen Nature Deficit Disorder.

Gecertificeerd Equi-Coach

Gecertificeerd Equi-Coach

Als gecertificeerd Equi Coach werk ik samen met mijn 4 eigen paarden als co-coach aan jouw groeipad. Het werken met de paarden gebeurt in volledige vrijheid voor de paarden, zij kiezen zelf wie van de vier de opdracht opneemt om de balans in je denken, voelen en doen te herstellen. De paarden worden op een zo natuurlijke mogelijke manier gehouden in onze eigen ontworpen Equi-Habitat, hierdoor zitten ze goed in hun vel en kunnen ze hun natuurlijke opdracht tot herstellen van balans optimaal vervullen.

Voorzitter vzw Burn-Out.Vlaanderen

Voorzitter vzw Burn-Out.Vlaanderen

Als oprichter en bestuurder van vzw Burn-Out.Vlaanderen organiseer en ondersteun ik belangeloos diverse initiatieven voor mensen die rechtstreeks te maken krijgen met burn-out (Lim-BO, Care-4-Burn-Out, BOsUitjes). Als vrijwillig coach ondersteun ik de Facebook groep Burn-Out Vlaanderen. Elk seizoen neem ik gratis mensen mee op natuurwandeling zodat ze fysiek en mentaal weer in beweging komen in verbinding met de natuur.

Meer informatie

Vice-voorzitter vzw VESB

Vice-voorzitter vzw VESB

Als vice-voorzitter van vzw VESB (Verening van Erkende Stress- en Burn-Outcoaches zorg ik mee voor het vlotte verloop, procesoptimalisatie van de bestuurs- en operationele werking en de verdere uitbouw van het netwerk.

In goede handen!

Als klant weet je graag in welke handen je terecht komt.  Hieronder vind je meer informatie over mijn professionele achtergrond met erkenningen, opleidingen, verdiepingen en trainingen:

Erkenning Burn-Out Coach

Erkenning Burn-Out Coach

Re-Move is erkend door vzw VESB – Vereniging van Erkende Stress en Burn-Out coaches – en voldoet hierdoor aan hoogstaande kwalitatieve begeleiding en bijhorende ethische gedragscode en doorverwijzingsbeleid.

Opleiding Burn-Out Coach

Opleiding Burn-Out Coach

Gecertificeerd stress- en burn-out coach via de intensieve en praktijkgerichte HRD opleiding door arbeids- en registerpsychologe Annita Rogier.

Verdieping Burn-Out

Verdieping Burn-Out

Gecertificeerd stress- en burn-out coach verdieping door breinwetenschapper en stress specialist Dr. Luc Swinnen.

Verdieping Burn-Out

Verdieping Burn-Out

Gecertificeerd stop burn-out coach, aangevuld met permanente educatie: talentgerichte benadering van burn-out voor talentenspecialist Luk Dewulf.

Verdieping Burn-Out

Verdieping Burn-Out

Permanente educatie: samenwerking arts & coach + global burn-out door Dr. Eric Boydens.

Verdieping Burn-Out

Verdieping Burn-Out

Permanente educatie: 4 pijlers van veerkracht door neuropsychologe Elke Geeraerts

Verdieping Burn-Out

Verdieping Burn-Out

Permanente educatie: bio-markers voor een betere diagnose van burn-out + onderzoek naar nieuwe definitie van burn-out door KU Leuven Lode Godderis, Jelena Bakusic en Steffie Desart

Opleiding Equi-coach

Opleiding Equi-coach

Gecertificeerd coach met paarden als co-coach. Vorm van coaching waarbij het paard fungeert als barometer voor het denken, voelen en doen van mensen.

Opleiding Natuurcoaching

Opleiding Natuurcoaching

Gecertificeerd Natuurcoach. Vorm van coaching waarbij mensen leren in, met en van de natuur.

Opleiding Inspirerend & Authentiek Coachen

Opleiding Inspirerend & Authentiek Coachen

Gecertificeerd inspirerend & authentiek coachen door Jef Clement. Accent op vaardig en op resultaten gericht coachen om het verschil te maken tussen een goed coach en een inspirerend coach.

Opleiding NLP

Opleiding NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren, een prachtige toolbox vol krachtige modellen en technieken om verandering door te voeren of inzichten te verwerven.

Opleiding Transactionele Analyse

Opleiding Transactionele Analyse

Transactionele Analyse, model over gedrag, groei en ontwikkeling van mensen. Behandelmethode om gedrag en levensloop te veranderen en om beter te begrijpen wat er gebeurt met mensen en tussen mensen onderling.
Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling

Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling, een model om een betere samenwerking tussen het bewuste denken en de onbewuste (intuïtieve) kant te onderzoeken, om daadkrachtiger, gelukkiger en gevoeliger in het leven te staan.

Opleiding Design Thinking

Opleiding Design Thinking

Design Thinking, een innoverende mindset en efficiënte methode die je in staat stelt om problemen op te lossen en projecten met grote complexiteit tot een goed einde te brengen.

Opleiding Exployee Experience

Opleiding Exployee Experience

Exployee Experience met als basis Design Thinking, de mens weer centraal zetten om de betrokkenheid van mensen te verbeteren door co-creatie

Opleiding Deep Democracy

Opleiding Deep Democracy

Deep Democracy is een vernieuwende methode voor

  • inclusieve besluitvorming met ruimte voor alle perspectieven;
  • het oplossen van tegenstellingen, spanningen en conflicten;
  • dialoog met ruimte voor emotie, ervaringen en gebeurtenissen uit het verleden;
  • verandering;
  • co-creatie;
  • leiderschap
Business trainingen

Business trainingen

Leidinggeven in de praktijk

Anti-klaag workshop

Lean proces management

Constructief samenwerken

Kernkwadranten & -kwaliteiten

Klantgerichtheid

Project & Portfolio Management

Agile Project Management

Ontketenen van vernieuwing

Informeel leiderschap