Lezing “Moeder, waarom werken wij”?!

Lezing: “Moeder, waarom werken wij?!”

“Spreken over balans in werk en leven insinueert dat die 2 niet samen gaan, maar is dat wel zo?”

We leven om écht te zijn en met die troef datgene te doen waarmee we meerwaarde creëren voor onszelf en anderen!

Werken komt meer en meer negatief in beeld. Iedereen lijkt onder druk van te hoge workload te staan, relationele moeilijkheden zorgen voor het oplopen van spanningen, iedereen “weet” wat er fout loopt maar “niemand” doet er wat aan, “het management” bakt er niks van en “wij” moeten maar doorploeteren… Is dat wel zo of worden deze gedachten mogelijks gevoed door ons iets in onszelf? Durf jij en wil jij mee anders en gezonder kijken, door je eigen ogen, door de ogen van je collega’s, door de ogen van het bedrijf waarvoor je werkt en zelfs door de ogen van je klanten?

Durf jij deze onorthodoxe lezing aan met je bedrijf?

Viki heeft 24 jaar professionele praktijkervaring op de teller in grote organisaties, waarvan 10 jaar in een management functie. Daarnaast is zij actief als business (re)design thinker, crisis/project manager en erkend stress- en burn-out coach. Zij maakt dingen zichtbaar én bespreekbaar, legt ze op tafel vanuit haar basis waarden als transparantie, authenticiteit en gelijkwaardigheid.

Deze lezing is een gezonde mix van kritisch kijken naar werkend leven, levend werken én een gezonde dosis zelfspot.  De lezing duurt 1 à 1,5 uur en biedt ruimte voor interactie als de grootte van de groep dit toelaat.

Bel 0499/55.29.09 of mail naar viki@re-move.be voor afstemming, prijsofferte en afspraak!